משלחת מיפן מבקרת באקדמיה

משלחת מיפן מבקרת באקדמיה

06/05/2019
ב-6 במאי 2019 ביקרה באקדמיה משלחת מיפן בראשותו של פרופ' טרואו קישי (Prof. Teruo Kishi), המשמש יועץ למדע וטכנולוגיה של שר החוץ היפני. פרופ' קישי הוא פרופסור אמריטוס באוניברסיטת טוקיו, האוניברסיטה המובילה ביפן, ואחת הדמויות הבולטות ביפן בתחום החדשנות והמדע.

עם פרופ' קישי היו במשלחת אנשי משרד החוץ היפני ושגרירות יפן בישראל וכן פרופ' סאטושי איקוצ'י (Prof. Satoshi Ikeuchi) מאוניברסיטת טוקיו, והם נפגשו עם סגן נשיאת האקדמיה פרופ' דוד הראל, יו"ר החטיבה למדעי הטבע באקדמיה פרופ' איתמר וילנר, סגנית נשיא אוניברסיטת בר-אילן פרופ' שולמית מיכאלי, סגנית נשיא מכון ויצמן למדע פרופ' מיכל נאמן, חבר האקדמיה פרופ' יוסי לויה מאוניברסיטת תל אביב וחבר האקדמיה הצעירה פרופ' נועם אליעז מאוניברסיטת תל אביב.

מטרת הביקור הייתה הבנת הסביבה האקדמית בישראל והעמקת שיתוף הפעולה המדעי בין יפן לבין ישראל.

בתמונה: המשלחת היפנית בביקור באקדמיה