כינוס לציון 30 שנה לחידוש האקדמיה של ברלין-ברנדנבורג

כינוס לציון 30 שנה לחידוש האקדמיה של ברלין-ברנדנבורג

18/06/2023
בחודש יוני השתתפה נשיאת האקדמיה לשעבר פרופ' נילי כהן בכינוס לציון 30 שנים לאיחוד גרמניה ולחידושה של האקדמיה למדעים של ברלין־ברנדנבורג (Berlin-Brandenburgische Akademie der Wissenschaften – BBAW) שכותרתו הייתה ‘Upheavals and Transformations’.

פרופ' כהן השתתפה בחבר דיון שעסק בתהפוכות ותמורות באירופה, ועימה היו נשיא האקדמיה למדעים של ברלין-ברנדנבורג פרופ' כריסטוף מרקשיס (Prof. Christoph Markschies), הנשיא לשעבר של האקדמיה הלאומית למדעים של אסטוניה פרופ' יורי אנגלברכט (Prof. Jüri Engelbrecht) מאוניברסיטת אוסלו, דקנית הפקולטה לתאולוגיה באוניברסיטת אוסלו פרופ' אאוד ואלבורי טונסי (Prof. Aud Valborg Tønnessen) וראש החוג ללימודי אפריקה באוניברסיטת קולומבייה שבניו יורק פרופ' סולימן באכיר ג'אגנה (Prof. Souleymane Bachir Diagne).

מימין: פרופ' מרקשיס, פרופ' כהן, פרופ' ג'אגנה, פרופ' אנגלברכט ופרופ' טונסי במהלך חבר הדיון