6 במרס | נשיא האקדמיה ומנהלת האקדמיה ביקרו באוניברסיטה העברית בירושלים

6 במרס | נשיא האקדמיה ומנהלת האקדמיה ביקרו באוניברסיטה העברית בירושלים

10/03/2024
ב-6 במרס 2024 ביקרו נשיא האקדמיה פרופ' דוד הראל ומנהלת האקדמיה גב' גליה פינצי באוניברסיטה העברית בירושלים.
בביקור הם נפגשו עם נשיא האוניברסיטה פרופ' אשר כהן ועם המנכ"ל מר ישי פרנקל. הם סיירו במרכז לננו-מדע וננו-טכנולוגיה ונפגשו שם עם ראש המרכז פרופ' הדר שטיינברג ועם המנהלת האדמיניסטרטיבית גב' נועה גורדון-אסייג. שם הם התוודעו לפעילות המחקרית הענפה ולתשתית הטכנולוגית המתקדמת המשמשת בסיס לשיתופי פעולה מדעיים של סטודנטים וחוקרים רבים. בנוסף הם ביקרו במכון הישראלי ללימודים מתקדמים ונפגשו שם עם ראש המכון פרופ' איציק חן ועם המנהלת האדמיניסטרטיבית איריס אביבי, והמארחים הציגו לפניהם את התוכניות המגוונות אשר המכון מוביל. בסיום הביקור הביע פרופ' הראל את הערכתו הרבה לנשיא האוניברסיטה ולצוותו על עשייתם החשובה למען המחקר והמדע בישראל.

מימין: נשיא האקדמיה פרופ' דוד הראל, נשיא האוניברסיטה פרופ' אשר כהן, ראש מרכז הננו פרופ' הדר שטיינברג, מרכז הננו ד"ר סרגיי רמניק, מנכ"ל האוניברסיטה העברית ישי פרנקל ומנהלת האקדמיה גב' גליה פינזי.